Picasso Museum

Toeristische Informatie

Pablo Picasso zag het licht in 1881, Malaga (Spanje) en was een zoon van een kunstenaar cq. schilder. Picasso bracht zijn jeugd door in Malaga, met zijn vader, Jose Ruiz Blasco, en zijn twee jongere zussen. Zijn vader Jose Ruiz was een schilder gespecializeerd in het schilderen van duiven en Pablo begon zijn carriere met zijn vader. In 1891 verhuisde de familie Picasso naar La Coruna en Pablo Picasso begon met het schilderen van familieleden. In 1895 besloot zijn vader weer van werkplaats te veranderen en verhuisde de hele familie naar Barcelona waar Pablo Picasso aan de Kunstschool studeerde. In 1900 besloot Pablo Picasso te verhuizen naar Parijs waar hij in 1904 zijn eigen studio begon en van Frankrijk zijn thuisland maakte.

Nu is de verloren zoon van Malaga, Pablo Picasso, weer thuis. De geniale kunstenaar is teruggekeerd naar zijn geboorteplaats in de vorm van een monument, het Picasso Museum, een kunstgalerij met internationale bekendheid waar iedereen kan zien wat voor persoon Pablo Picasso was.

Deze nieuwe culturele attractie in de hoofstad van de Costa de Sol, plaatst Malaga en haar omgeving in een uistekende positie op de landkaart.

Autohuur Malaga geeft U de mogelijkheid om te reizen en alle meesterwerken van Picasso te bekijken. Met uw autohuur kunt U bovendien ook de ongelofelijke kathedraal bezichtigen, haar opmerkelijke Alcazaba (een soort Moors fort), het imponerende Gibralfaro kasteel, het prachtige oude stadscentrum, het verbazingwekkende Romeinse theater. Let erop om voortijdig te boeken.

Een tip van ons…

Autohuur in Malaga met de laagste Prijzen ooit!

Wat zeggen de klanten…

Stars Review 10 Nov 2019

Ook deze keer was onze huurauto via jullie op het vliegveld van Malaga een uiterst geslaagde keuze. We raden iedereen aan om gebruik te maken van jullie diensten, heerlijk een auto huren zonder kleine lettertjes!

Vliegveld autohuur Malaga Prijzen klik hier >>