Malaga Lokale Feesten

Toeristische Informatie

De Costa del Sol straalt gedurende haar lokale feesten en haar traditionale feestdagen. Zowel de hoofdstad Malaga als elk dorp hoe klein dan ook gelegen in de provincie hebben haar eigen unieke feesten vol met warmte en vermaak: Pasen, pelgrimtochten door het platteland, lokale dorpsfeesten om hun heilige te eren, de meest antieke religieuze processie's en festivals, regionale folklore en uiteraard het eten.Dit allemaal in een cultuur die van alles biedt, van de meest plechtige religieuze viering tot aan de meest heidense en raadselachtige folklorische viering.

'Corpus Cristi' in Mei, is bijzonder om bij te wonen in Casabermeja waar het feest is gedurende vier dagen en de hele stad versierd is met bloemen, planten en andere versieringen. In de derde week van Augustus viert Malaga haar zomerfeesten met haar traditionele parades zoals bijvoorbeeld de 'Desfile de Enganches' en bij de paardenrennen kunt U de mooiste paarden zien uit Andalusië. Om de feesten en de lokale tradities beter te begrijpen, wordt U geadviseerd om deel te nemen en zich te mengen tussen de bevolking van Malaga in de straten van welk dorp of stad dan ook, waar deze mensen U vriendelijk op zullen nemen in hun levenswijze.

Het mag zeker niet vergeten worden dat deze provincie de thuisbasis is van de voortreffelijke paarden en dat de paardenshows plaats vinden tijdens deze feesten, alhoewel paardrijden en dressures in elke tijd van het jaar bezocht kunnen worden, zoals bijvoorbeeld ook flamencomuziek en dansfestivals, lokale gerechten en andere feesten. Om welk bezoek dan ook, Autohuur Malaga is uiterst geschikt om te genieten van de echte feesten van Malaga met al haar charme, net zoals U het had verwacht.

Een tip van ons…

Autohuur in Malaga met Absoluut geen zorgen!

Wat zeggen de klanten…

Stars Review 10 Nov 2019

Helaas was één week niet genoeg om alles te zien van de provincie van Malaga. Reden genoeg om volgend jaar opnieuw een bezoekje te brengen, uiteraard weer met DoYouSpain!