Alicante Toeristische Informatie

Toeristische Informatie

Alicante heeft zeer vele toeristische trekpleisters van hoge kwaliteit, waaronder bijvoorbeeld haar nabijheid naar de jachthaven en het strand genaamd El Postiguet. Dit is het meestbezochte strand van de stad en wordt omringd door een promenade waar men fantatische foto’s kan nemen van het kasteel Santa Barbara. Gedurende 900 meter kunt U van alles vinden op deze promenade: speeltuinen, beach-volleybal mogelijkheden en speciale voorzieningen zoals een zone voor gehadicapten en verschillende entree’s voor degenen in een rolstoel.

Alicante bestaat niet alleen uit strand. Naast strand kan men ook genieten van verschillende faciliteiten om vele watersporten op niveau te beoefenen onder het genot van een blauwe zee en een stralende zon. En wie ‘winkelen’ als een sport beschouwen, kan zijn hart ophalen bij de boutiques, modezaken, speelgoedzaken maar ook bars, restaurants en uitgaansgelegenheden die zich in winkelcentra in de haven bevinden, de plaats om zich te vertoeven in het weekend.

Een tip van ons…

Autohuur in Alicante met Kilometervrije Kilometers!

Wat zeggen de klanten…

Stars Review 10 Nov 2019

Ook dit jaar was de huurauto een succes, bovendien blijven de prijzen vrijwel gelijk ten opzichte van vorig jaar. Jullie zijn mijn favoriet!